Segíts, hogy Segíthessünk
Alapítvány

Név
Jelszó
Belépés
Bemutatkozó Előzmény Céljaink, terveink Képek Adó 1 % Kapcsolat          

"Segíts, hogy Segíthessünk"
Alapítvány

Céljaink, terveink
Éves beszámolók, mérlegek: 
http://birosag.hu/allampolgaroknak/civil-szervezetek/civil-szervezetek-nevjegyzeke-kereses

A jelenlegi magyar egészségügy meglehetősen előnytelen alapot nyújt gyermekeink gyógyításához. Ezt saját tapasztalataim alapján tudom kijelenteni, mivel gyermekem megszületése óta számtalan nehézségbe ütköztem, betegsége ugyanis időről-időre gyermekorvosi rendelők hosszú sorainak végére kényszerít, és mivel nem tartozik az egyszerű esetek közé sok megpróbáltatást kellett átvészelnünk, mindenféle külső segítség nélkül.

Alapítványunk elsődleges céljául tehát a gyermekek ellátásának javítását tűzi ki, a szülők helyzetének megkönnyítését, az összetettebb esetekben kiemelt segítségnyújtást.

Az egészségügy helyzetének javításán felül a családok szociális helyzetének javítása is feltett szándékunk, sérült, hátrányos helyzetű gyermekeket nevelő családok életkörülményeinek javítása, valamint a segítségnyújtás olyan emberek és családok részére, akik nem kaptak időben segítséget és problémáik súlya alatt a társadalom peremére sodródtak, elveszették a talajt a lábuk alól és szenvedélyek rabságába vagy az utcára kerültek. Az ilyen helyzetbe került embereknek olyan segítséget szeretnénk nyújtani, amely visszavezeti őket a társas életbe, lehetőséget nyújt nekik újból visszanyerni a tevékeny élet méltóságát.

A mai gazdasági helyzetben sajnos nem tudjuk biztosan megítélni támogatásaink mértékét, de úgy gondolom kezdeményezésünk idővel mind nagyobb és komolyabb segítségnyújtást képvisel majd ezért kérünk mindenkit,

 Az alapítvány legfőbb célja,  

hogy a daganatos és egyéb súlyos betegségben szenvedő gyermekeket támogatásban részesítse, közvetítsen a családok, a gyermekklinika és a segítő szándékú magánszemélyek, cégek között. A sok esetben halálos lefolyású, hosszú időtartamú ellátást igénylő kórképek fizikai és lelki következményei nagy megterhelést rónak a betegre, családjára és a társadalomra egyaránt. Hatékony gyógyításuk, komplex ellátásuk nagy szakmai kihívást jelent.

 

 

Segítsen, hogy segíthessünk!

Dobi Mercédesz
elnök

 
Megoldás gyerekeknek
Terveink
... a daganatos és egyéb súlyos betegségben szenvedő gyermekeket támogatásban részesítse ...
Részletek
Bemutatkozás
A jelenlegi magyar egészségügy meglehetősen előnytelen alapot nyújt ...
RÉSZLETEK
Kapcsolat
Segítsen, hogy segíthessünk!
Dobi Mercédesz
elnök ...
RÉSZLETEK
Segíts, hogy Segíthessünk Alapítvány Bemutatkozó Előzmény Céljaink Képek Adó 1 % Kapcsolat

Copyright 2017.      Segíts, hogy Segíthessünk Alapítvány        Az oldal frissítve: 2017-07-27              A honlapot készítette: Dubovánszky Zsolt