Segíts, hogy Segíthessünk
Alapítvány

Név
Jelszó
Belépés
Bemutatkozó Előzmény Céljaink, terveink Képek Adó 1 % Kapcsolat          
Előzmény  
 

Megalapítottam a Segíts, hogy segíthessünk
Egészségügy fejlesztési és szociális tevékenységű Alapítványt
a következő okokból kiindulva:

listajel A jelenlegi magyar egészségügy meglehetősen előnytelen alapot nyújt gyermekeink gyógyításához. Ezt saját tapasztalataim alapján tudom kijelenteni, mivel gyermekem megszületése óta számtalan nehézségbe ütköztem, betegsége ugyanis időről-időre gyermekorvosi rendelők hosszú sorainak végére kényszerít, és mivel nem tartozik az egyszerű esetek közé sok megpróbáltatást kellett átvészelnünk, mindenféle külső segítség nélkül.
listajel

Az alapítvány legfőbb célja, hogy gyermekrák és a daganatos betegségek érintettjeit támogatásban részesítse, közvetítsen a családok, a gyermekklinika és a segítő szándékú magánszemélyek, cégek között. A sok esetben halálos lefolyású, hosszú időtartamú ellátást igénylő kórképek fizikai és lelki következményei nagy megterhelést rónak a betegre, családjára és a társadalomra egyaránt. Hatékony gyógyításuk, komplex ellátásuk nagy szakmai kihívást jelent. Alapítványunk elsődleges céljául tehát a gyermekek ellátásának javítását tűzi ki, a szülők helyzetének megkönnyítését, az összetettebb esetekben kiemelt segítségnyújtást.

listajel Az egészségügy helyzetének javításán felül a családok szociális helyzetének javítása is feltett szándékunk, sérült, hátrányos helyzetű gyermekeket nevelő családok életkörülményeinek javítása, valamint a segítségnyújtás olyan emberek és családok részére, akik nem kaptak időben segítséget és problémáik súlya alatt a társadalom peremére sodródtak, elveszették a talajt a lábuk alól és szenvedélyek rabságába vagy az utcára kerültek. Az ilyen helyzetbe került embereknek olyan segítséget szeretnénk nyújtani, amely visszavezeti őket a társas életbe, lehetőséget nyújt nekik újból visszanyerni a tevékeny élet méltóságát.
listajel A mai gazdasági helyzetben sajnos nem tudjuk biztosan megítélni támogatásaink mértékét, de úgy gondolom kezdeményezésünk idővel mind nagyobb és komolyabb segítségnyújtást képvisel majd.
listajel Amint ez létrejön, több programot is tervezünk elindítani, lehetőségeink szerint más karitatív szervezetekkel együttműködésben.
Megoldás gyerekeknek
Terveink
... a daganatos és egyéb súlyos betegségben szenvedő gyermekeket támogat ...
Részletek
Bemutatkozás
A jelenlegi magyar egészségügy meglehetősen előnytelen  ...
RÉSZLETEK
Kapcsolat
Segítsen, hogy segíthessünk!
elnök ...
RÉSZLETEK
Segíts, hogy Segíthessünk Alapítvány Bemutatkozó Előzmény Céljaink Képek Adó 1 % Kapcsolat

Copyright 2017.      Segíts, hogy Segíthessünk Alapítvány        Az oldal frissítve: 2017-07-27              A honlapot készítette: Dubovánszky Zsolt