Segíts, hogy Segíthessünk
Alapítvány

Név
Jelszó
Belépés
Bemutatkozó Előzmény Céljaink, terveink Képek Adó 1 % Kapcsolat          
Céljaink  
 

listajel Alapítványunk legfőbb célja, hogy a daganatos és egyéb súlyos betegségben szenvedő gyermekeket támogatásban részesítse. Közvetítsen a családok, a gyermekklinika és a segítő szándékú magánszemélyek, cégek között.
listajel A sok esetben halálos lefolyású, hosszú időtartamú ellátást igénylő kórképek fizikai és lelki következményei nagy megterhelést rónak a betegre, családjára és a társadalomra egyaránt. Hatékony gyógyításuk, komplex ellátásuk nagy szakmai kihívást jelent.

Mindez nem jöhet létre az Önök segítsége nélkül !

Ennek a programunknak keretén belül, most Tímea 5 éves kislány részére szeretnénk támogatást nyújtani, aki súlyos, rosszindulatú agydaganatban szenved. Már négyszer operálták, de sajnos a daganat újra és újra kíméletlenül támadta meg a szenvedő kislányt, nem kevés szomorúságot okozva a szülőknek. Jelenleg a debreceni(DOTE) kórházban vannak, édesanyjával együtt. Szeretnénk segíteni a családnak Timike gyógyszer-költségeinek átvállalásában, de ha még lehetőségeink engedik, otthoni steril körülményeket is szeretnénk megteremteni: lakásfelújítás, festés, mázolás, ablakcsere.

Mielőbbi gyógyulást kívánunk 

  Tímea Segítségre szorul
  Neme: kislány
  Kora: 5 éves
  Betegsége súlyos, rosszindulatú agydaganat
Terveink
Terveink közt szerepel:
listajel

szeretnénk a gyermekek szellemi fejlődését segíteni, oly módon, hogy a készség - és képességfejlesztés lehetőségét ne akadályozza hátrányos helyzetük és a szakemberek hiánya, a csecsemő és gyermekotthonok esetleges túlterheltsége, hiszen a kicsinyeknek épp elegendő fájdalmat okoz, hogy nélkülözniük kell a normális családi hátteret.

 
Terveink közt szerepel:
listajel a csecsemő és gyermekotthonok kicsinyeinek épp elegendő fájdalmat okoz, hogy nélkülözniük kell a normális családi hátteret.
listajel

gyógyító központ gyermekek részére

listajel szociális tevékenység, családsegítés, hajléktalanok gondozása
listajel rászoruló gyermekek étkeztetésének támogatása
 

Mindez nem jöhet létre az Önök segítsége nélkül !

Segíts, hogy Segíthessünk Alapítvány Bemutatkozó Előzmény Céljaink Képek Adó 1 % Kapcsolat

Copyright 2017.      Segíts, hogy Segíthessünk Alapítvány        Az oldal frissítve: 2017-07-27              A honlapot készítette: Dubovánszky Zsolt